Webinar: Wat kunnen online reviews betekenen voor jouw praktijk?

Webinar: Wat kunnen online reviews betekenen voor jouw praktijk?

online beoordelingen

online reviews

 

 

 

 

 
Datum: woensdag 24 mei
Tijd: 13.00 – 13.45
Locatie: thuis achter de computer

FysioPromotor organiseert speciaal voor Qualiview klanten een webinar over de kansen en valkuilen van online beoordelingen. In 45 minuten tijd word je meegenomen in de wereld van online reviews of anders gezegd online beoordelingen. Hoe actief ben je hier al mee bezig als fysiotherapiepraktijk en hoe kun je ervoor zorgen dat online reviews een positief effect hebben op het imago van de praktijk?

Steeds meer zorgconsumenten oriënteren zich online voor een oplossing voor hun pijnklachten. Echter, In vergelijking tot andere branches loopt de zorgbranche op het gebied van online beoordelingen duidelijk nog achter. Een gemiste kans, want ook al staan er niet heel veel ervaringen online, zijn zorgconsumenten hier wel degelijk actief naar op zoek! Als je weet hoe je als praktijk positieve reviews kunt stimuleren, kan dit heel veel doen voor je (online) imago.

In dit webinar krijg je te zien wat online reviews voor jouw praktijk kunnen betekenen, leer je hoe andere branches hiermee omgaan en krijg je praktische handvatten aangereikt hoe je dit zelf actief kunt gaan inzetten in jouw praktijk.

Heb je het webinar gemist, maar vind je het wel een heel interessant onderwerp? Stuur dan een mailtje naar info@fysiopromotor.nl en wij mailen je alsnog de presentatie.

Recommended Posts