Fotografie en videocontent

Een beeld zegt
meer dan 1000 woorden!

Afbeeldingen en videocontent zijn een perfecte manier om met beeld en geluid uw merk of product in een korte boodschap duidelijk te maken. Een goede foto of video grijpt direct de aandacht van uw doelgroep en houdt die ook vast. Het zorgt voor herkenning van de therapeuten en de praktijk (maakt content persoonlijk en herkenbaar). Daarnaast maakt u met foto’s en video’s een connectie met uw potentiële patiënten, door het toepassen van emotie en het vertellen van een duidelijk en pakkend verhaal. FysioPromotor biedt hierin de volgende opties:

Professionele fotografiesessie in de praktijk

Wilt u dat uw online en offline communicatie-uitingen een professionele en persoonlijke uitstraling krijgen? Investeer dan in professionele praktijk fotografie. Wat kan FysioPromotor betekenen?

FotoFluvius-LouwersSportveld-20180511-004-e1527514661526-800x500
 • Voorafgaand aan de fotografiesessie wordt duidelijk in kaart gebracht met welk doel u de foto’s maakt, wat voor uitstraling de foto’s moeten hebben en wat u allemaal in beeld wilt vastleggen.
 • Aan de hand daarvan maken wij een fotografie script voor de praktijk.
 • Afhankelijk van de wensen kunnen wij professionele teamfoto’s, portretfoto’s, behandel/sfeerfoto’s en actiefoto’s verzorgen.
 • De prijs is inclusief nabewerking van de foto’s
 • U krijgt de foto’s digitaal aangeleverd in hoge resolutie, waardoor ze ook voor drukwerk geschikt zijn.
 • De foto’s zijn rechtenvrij

Video content voor social media

Vloggers zijn tegenwoordig populairder dan tv-sterren. Heeft u allemaal dure professionele apparatuur nodig om een vlog te starten? Nee. Is een vlog maken voor iedereen weggelegd? Nee. Werkt video-content? Jazeker! Mensen houden ervan om een kijkje achter de schermen te krijgen, te zien wat er gebeurt in een praktijk, wat de ervaringen zijn van andere patiënten, wie de therapeuten zijn, hoe ze werken en wat de onderlinge sfeer is in een praktijk. 

Om videocontent te verzorgen voor social media hoeft de videokwaliteit niet hoog te zijn. We scrollen als een speer door onze social tijdlijnen: gemiddeld blijven social mediagebruikers zo’n 1,7 seconden hangen bij een stukje content, voordat doorgescrold wordt naar het volgende artikel of de volgende video in de feed.

Gouda, FysioPromotor, fysiopraktijk, fysiotherapie, praktijkpromotie, praktijkcommunicatie, online vindbaarheid, Google vindbaarheid, praktijksite, praktijkfotografie, nieuwe website, praktijksite, huisstijl, praktijklogo
 • Wij maken een videocontent plan samen met de praktijk.
 • Een FysioPromotor komt naar de praktijk en zorgt ervoor dat er op 1 dag zoveel mogelijk videocontent wordt geschoten, zodat een praktijk minimaal 3 maanden aan video posts heeft. Dit is een combinatie van boomerangs, patiënt referenties, therapeut verhalen, oefeningen op video, tips, etc. De exacte content wordt samen met de praktijk afgestemd.
 • De praktijk ontvangt vooraf een script en planning, zodat de dag zelf vlekkeloos verloopt.

Animatievideo laten ontwerpen

Heeft u bepaalde diensten/specialismen die u graag onder de aandacht wilt brengen? Animatievideo’s zijn niet alleen razend populair in de bioscoop, ook online zijn ze al jarenlang erg geliefd. Voor ons geen verrassing, want welk sterk verhaal of welke scherpe boodschap ook centraal staat: één ding hebben ze gemeen. Het is de perfecte manier om het verhaal van uw praktijk of dienst op een eenvoudige en begrijpelijke wijze zichtbaar te maken.

 • Aan de hand van uw wensen maken wij een concept op maat.
 • Vanuit het concept schrijven wij een pakkend script.
 • het script wordt tot leven geroepen middels een storyboard.
 • Als u het eens bent met het storyboard kan het animeren gaan beginnen.
 • We maken hiervoor gebruik van bekende voice-overs en bijpassende muziek/geluiden.

Benieuwd?

Vul het contactformulier op deze pagina in en wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen.