WIJ ZETTEN UW PRAKTIJK
OP DE KAART!

Uw eigen online communicatieteam geheel tot uw beschikking

Wilt u de promotie van uw praktijk via bijvoorbeeld internet, social media en mailings, als vast onderdeel gaan opnemen in uw praktijkvoering? Maar ontbreekt het aan de tijd, kennis of motivatie vanuit het team om het duurzaam op te gaan pakken? Dan hebben wij goed nieuws. FysioPromotor biedt verschillende maandelijkse abonnementen aan. U kunt gebruikmaken van het FysioPromotor Instap abonnement, FysioPromotor Get Personal abonnement en het FysioPromotor Advanced abonnement.

FysioPromotor Instap Abonnement
Wilt u op een duurzame manier aan de slag gaan met uw online communicatie en kunt u wel wat hulp gebruiken om dit goed en als vast onderdeel in de praktijk te implementeren? Dan biedt het FysioPromotor Instap abonnement een hele mooie basis.
FysioPromotor Get Personal Abonnement
Ontbreekt het u in de praktijk geheel aan tijd om zelf te voorzien in de persoonlijke content of weet u gewoon niet waar u moet beginnen of wat aansprekende content is? Geen zorgen, ook daar kunnen wij in faciliteren!
FysioPromotor Advanced Abonnement
80% van de Nederlandse zorgconsumenten oriënteert zich online bij het maken van een keuze voor de beste zorgverlener. Dat betekent dat uw online ‘visitekaartje’ wel goed op orde moet zijn. Hoe is de online uitstraling van de praktijk?

Benieuwd wat FysioPromotor voor uw praktijk kan betekenen?

Vul het contactformulier op deze pagina in en wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen.