FysioPromotor Instap abonnement

Lets be social!

Wilt u op een duurzame manier aan de slag gaan met uw online communicatie en kunt u wel wat hulp gebruiken om dit goed en als vast onderdeel in de praktijk te implementeren? Dan biedt het FysioPromotor Instap abonnement een hele mooie basis. Binnen het FysioPromotor instap abonnement helpen wij om uw online communicatie goed op te zetten, gestructureerd in te zetten en zijn wij de uitvoerende online communicatie handjes. Dit abonnement behaalt de beste resultaten als er een goede wisselwerking is met de praktijk, waarbij de praktijk ons zelf voedt met persoonlijke content (mede vanuit ideeën die wij aanreiken).

Wat bieden wij binnen het FysioPromotor Instap abonnement?

Social media beheer

Wij zorgen voor een representatieve Facebook en Instagram pagina voor de praktijk en houden de pagina’s actueel met persoonlijke en branche-specifieke posts. Hiervoor werken wij met een planningstool, waar wij berichten voor de praktijk in klaarzetten en waar u als praktijk zelf ook berichten in kunt plaatsen, aanvullen en wijzigen.

E-mailmarketing

Wij versturen 1 keer per maand een praktijk nieuwsbrief in de huisstijl van de praktijk naar uw patiëntendatabase. Wij combineren persoonlijk praktijknieuws met algemeen fysiotherapie-gerelateerd nieuws. De nieuwsbrief wordt altijd eerst ter goedkeuring voorgelegd aan de praktijk.

Persoonlijke FysioPromotor

Als praktijk krijgt u een persoonlijke FysioPromotor, die verantwoordelijk is voor alle communicatie van uw praktijk. Hij of zij is uw vaste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat het wordt uitgezet bij de rest van het team en weer aan u wordt teruggekoppeld.

Google vindbaarheid

Wij stellen samen met de praktijk een zoekwoordenlijst samen van relevante zoekwoorden voor de praktijk. Vanuit content management werken wij aan de Google positie van de website. De site dient hiervoor wel te voldoen aan een aantal basisvoorwaarden, zodat wij er goed mee kunnen werken.

Digitale wachtkamerpresentatie

Wij maken een wachtkamerpresentatie in de huisstijl van de praktijk op en zorgen dat deze elke maand wordt voorzien van actuele content vanuit de social media planningen.

6-maandelijkse Rapportages

Elke 6 maanden ontvangt u een uitgebreide rapportage van onze werkzaamheden, bevindingen, resultaten, aanbevelingen en te nemen vervolgstappen.

Voorwaarden om dit abonnement succesvol aan te gaan

  • Het praktijk DNA en de marketingstrategie moet helder zijn, alleen zo kunnen wij met elkaar doelen bereiken. Als dit niet het geval is, kunnen wij middels strategische sessies hierin begeleiden en helpen dit vorm te geven.
  • Een gemotiveerd contactpersoon binnen de praktijk die de communicatie goed binnen de praktijk kan uitrollen ZORGT VOOR EEN BETER RESULTAAT.
  • In de basis een goed gebouwde praktijk website.

Hoe meer inzet er ook is vanuit de praktijk, hoe meer we kunnen bereiken. Wij bieden met dit abonnement een vaste basis in uw online communicatie en uitvoerende handjes. Echter, er zit geen verdieping in dit abonnement. Wilt u dus bijvoorbeeld alles uit social media halen in uw regio door ook actief stories te plaatsen, te reageren op berichten van anderen, meer in te spelen op regionale events etc. en is er niemand in de praktijk die dit verder kan/wil doorpakken aan de hand van onze begeleiding, dan adviseren wij om voor het FysioPromotor Advanced abonnement te kiezen.

U heeft uw eigen online communicatieteam al tot uw beschikking voor slechts €399,- excl btw per maand per locatie (of meerdere locaties in 1 stad/dorp)!

Interesse?

Vul het contactformulier op deze pagina in en wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen.