Op 3 oktober wordt het SpotOnmedics jaarcongres georganiseerd bij Van Der Valk in Veenendaal. SpotOnMedics wil samen met haar klanten ‘op reis’ en heeft Kirsten gevraagd of zij kan bijdragen aan de reis naar de toekomst. Op reis gaan staat voor ontdekking, vernieuwing, beleving, beweging… En natuurlijk plezier! Stap je ook aan boord? 

Kirsten geeft een presentatie over: nieuwe patiënten aantrekken? Je vindt ze online! Deze masterclass vindt plaats in de marketing & sales zaal van 15.00-15.30 uur.

Inhoud masterclass nieuwe patiënten aantrekken? Je vindt ze online!

Je hoort steeds vaker dat de percentages doorverwijzing t.o.v. DTF steeds meer verschuiven. Hoe in het verleden nog ongeveer 90% van de nieuwe patiënten toestroom via doorverwijzing binnenkwam, liggen deze percentages bij de meeste praktijken nu aanzienlijk lager. Dit komt enerzijds omdat het lastiger wordt om een relatie aan te gaan met huisartsen en medisch specialisten en anderzijds omdat zorgconsumenten steeds meer zelf willen beslissen bij wie zij zorg afnemen. Het is dus heel belangrijk dat je weet aan welke knoppen je moet draaien om ervoor te zorgen dat deze DTF patiënt bij jou in de praktijk uitkomt. Aangezien 94% (van 12-74 jaar) van de Nederlandse bevolking zich online bevindt, zijn je online kanalen onmisbaar geworden in je middelen mix.
In deze praktische en interactieve sessie leer je hoe je kunt zorgen dat jouw praktijk online goed gevonden wordt, er positief uitspringt en hoe je de klantenstroom naar je praktijk laat toenemen via de online kanalen!
Je leert:
  • Meer over het online zoekgedrag van jouw potentiële klanten.
  • Hoe jouw website beter gevonden wordt op Google.
  • Aan welke vereisten je site dient te voldoen om aan te spreken, de aandacht vast te houden en uit te nodigen om contact op te nemen.
  • Hoe je social media als Facebook en Instagram kunt gebruiken om traffic naar je website te genereren.
  • Hoe je meer uit bestaande klanten kunt halen met e-mail marketing.

Kortom; nadeze masterclass ben je helemaal op de hoogte van alle online kansen om jouw praktijk verder te laten groeien!

FysioPromotor staat ook op de FysioHub

Ben je ook benieuwd of FysioPromotor jouw praktijk op een duurzame manier op de kaart kan zetten? Kom dan zeker even bij ons langslopen op de FysioHub. Onze FysioPromotors Kirsten en Iman zijn daar aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Wie weet tot 3 oktober bij het SpotOnMedics Jaarcongres!

Recommended Posts