FysioPromotor Get Personal abonnement

Lets be social!

Ontbreekt het u in de praktijk geheel aan tijd om zelf te voorzien in de persoonlijke content, weet u niet wat aansprekende content is of weet u gewoon niet waar u moet beginnen? No worries, ook daar kunnen wij in faciliteren! Wat mag u verwachten als praktijk in het FysioPromotor Get Personal abonnement?

Alles uit het Instap abonnement

Alle dienstverlening die geboden wordt in het FysioPromotor Instap abonnement is automatisch inbegrepen in het FysioPromotor Get Personal abonnement.

Get Personal

Het FysioPromotor Get Personal abonnement biedt daar bovenop ook nog dat wij ook de persoonlijke content van de praktijk gaan verzorgen.

Hoe wordt de persoonlijke content verzorgd?

  • Elk half jaar maken wij een contentplan voor de praktijk aan de hand van doelstellingen die voor de praktijk belangrijk zijn.
  • Vanuit het plan van aanpak komen wij ieder half jaar een hele dag naar de praktijk om zoveel mogelijk persoonlijke content te verzamelen middels video’s, foto’s, boomerangs, interviews met patiënten, samenwerkingspartijen, therapeuten en ondersteunende medewerkers (afhankelijk van de beoogde doelen.)
  • Na afloop werken wij alle content uit en verwerken dit in de contentplannning.
  • Ook maken wij de algemene content al direct persoonlijk voor de praktijk, zodat de praktijk hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

Hoe meer inzet er ook is vanuit de praktijk, hoe meer we kunnen bereiken. Wij bieden met dit abonnement een vaste basis in uw online communicatie en uitvoerende handjes. Echter, er zit geen verdieping in dit abonnement. Wilt u dus bijvoorbeeld alles uit social media halen in uw regio door ook actief stories te plaatsen, te reageren op berichten van anderen, meer in te spelen op regionale events etc. en is er niemand in de praktijk die dit verder kan/wil doorpakken aan de hand van onze begeleiding, dan adviseren wij om voor het FysioPromotor Advanced abonnement te kiezen.

Dit wordt allemaal aangeboden voor slechts €249,- excl. btw per maand extra.

 

Bekijk ook hier onze video waarin wij u een kleine introductie geven van wat u ongeveer van ons FysioPromotor Get Personal abonnement kunt verwachten:

Interesse?

Vul het contactformulier op deze pagina in en wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen.