REGIONALE ZICHTBAARHEID VERGROTEN
trek nieuwe klanten naar je fysiotherapiepraktijk!

Regionale Zichtbaarheid

Niet alleen online zichtbaarheid is belangrijk, regionale zichtbaarheid is minstens even belangrijk. Hoe bekend en geliefd is jouw fysiotherapiepraktijk bij huisartsen, medisch specialisten, sportverenigingen en bijvoorbeeld basisscholen? Weten mensen in de omgeving voor welke aandoeningen zij bij jouw fysiotherapiepraktijk terecht kunnen? Wij kunnen je hierbij helpen, door:

Organiseer een evenement in je praktijk.
Wil je een goede relatie opbouwen met de verwijzers in de regio? Een speciale klantdag? Een opening van een nieuwe locatie of een themadag organiseren? Het succes van een evenement valt of staat bij de juiste voorbereiding. Wat kunnen wij voor je betekenen?

  • Wij stellen met elkaar een evenementplan op van A t/m Z: doelstellingen, doelgroep, draaiboek, programma, catering, uitnodigingen, promotie, nazorg.
  • Wij hebben verschillende thema-evenementen die je zo plug-and-play kunt implementeren, zoals: Rugtestdag, fittestdag, slaapdag, geaccrediteerd huisartsen symposium.
  • Wij maken alle benodigde communicatiemiddelen op maat: posters, uitnodigingen, flyers, banners, roll-up barnieren etc.

Regionale promotiecampagnes: zorg dat mensen uit jouw regio niet om je heen kunnen

Moet jij het vaak hebben van mond-tot-mond reclame? Op zich is dit de beste reclame die je kunt hebben, maar dit kan ook een langdurig proces zijn. Wil je meer bekendheid of betrokkenheid creeëren in je regio en je concurrentie voor blijven? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

  • Wij stellen een regionaal promotieplan op, met duidelijke doelstellingen, een strategie per doelgroep en afhankelijk daarvan bepalen wij welke communicatiekanalen het beste ingezet kunnen worden.
  • Heb je weinig budget te besteden? Geen probleem, wij kunnen ook heel creatief zijn met onze oplossingen.
  • Wij maken alle communicatiemiddelen op maat: praktijkfolders, advertenties, outdoor-uitingen, flyers, give-aways etc.

Postmailingen opstellen en versturen

Wil je een speciale postmailing versturen naar (potentiële) klanten in je omgeving om bijvoorbeeld een nieuwe activiteit te promoten of bijvoorbeeld ter kennisgeving dat zij bij pijnklachten bij jouw fysiotherapiepraktijk terecht kunnen? Wij helpen je als volgt:

  • Wij stellen de teksten van de postmailing op, zodat deze klantgericht geformuleerd is
  • Wij zorgen dat er triggers in de postmailing zitten, zodat potentiële klanten geneigd zijn om tot actie over te gaan.
  • Wij zorgen ervoor dat de postmailingen (eventueel gepersonaliseerd) worden bezorgd in een postcodegebied naar keuze.

Neem contact op