De services van FysioPromotor

U heeft hét gespecialiseerde (online) marketing & communicatiebureau binnen de fysiotherapie gevonden!
Bekijk snel wat wij allemaal voor u kunnen betekenen...

Zichtbaarheid in en rondom de praktijk

Fysio_Experts_Advertentie_Mockup

Vaak is de praktijkcommunicatie een ondergeschoven kindje binnen de fysiotherapie, omdat het ontbreekt aan de tijd en kennis om er zelf actief mee aan de slag te gaan. FysioPromotor is er om de drukke agenda’s van fysiotherapeuten te ontzien. Wij kunnen praktijken op elk vlak van hun praktijkcommunicatie adviseren tot compleet ontzorgen door de uitvoerende handjes te bieden door de praktijkpromotie (deels) op ons te nemen!
Van plan naar praktische uitvoering… voor al uw praktijkcommunicatie kunt u bij ons terecht. Wij zorgen dat uw praktijk op de kaart komt te staan!
Ons team van fysiopromotors heeft ruime ervaring in de fysiotherapie en weet precies waar u tegenaan loopt. Wij helpen al veel fysiopraktijken met hun promotie. Bent u de volgende?

Online zichtbaarheid

Online_Pagina_Afbeelding_SEA

Er zijn maar weinig fysiotherapiepraktijken die zich online goed profileren. Hier valt dus nog een hele nieuwe klantenkring voor u te winnen. Dit doen wij door praktijksites te ontwikkelen die helemaal voldoen aan de laatste technische criteria en daarnaast goed zijn afgestemd op de praktijkidentiteit. Natuurlijk weten wij dat de praktijk er nog niet is met een mooi ontwerp, daarom kunnen wij ook de teksten opstellen/redigeren zodat deze goed opgepakt worden door Google. U bent er dan nog niet. Een online profilering is niet een eenmalige activiteit, hier dient blijvend aandacht aan besteed te worden. Dit doen wij door de site actueel te houden, uw social media accounts interactief en levendig te houden, maar ook door nieuwsbrieven voor de praktijk op te stellen en te versturen en te zorgen dat de praktijk goed vindbaar is op Google.

Strategische marketingadvies fysiotherapie

strategische marketingsessie fysiotherapie

Een goed bedrijfsresultaat begint met een goede strategie. Toch wordt er in de praktijk vaak te weinig tijd gemaakt om met elkaar tot een goede strategie te komen. Erger nog, vaak ontbreekt de basis al: Wie zijn we? Waar staan we voor? Waarom moet een patiënt voor ons kiezen? FysioPromotor helpt fysiopraktijken om tijdens inspirerende strategische sessie in korte tijd enorme stappen te maken. Afhankelijk van de fase waar een praktijk in zit, bieden wij verschillende strategische sessies aan.

Nieuwe Praktijkwebsite

contact

Uw online zichtbaarheid start met een goede praktijkwebsite! Bent u wel eens goed door uw eigen praktijk website heengelopen? Heeft u dit ook gevraagd aan uw collega’s, vrienden, familie, kennissen en uw patiënten? 80% van de Nederlandse zorgconsumenten oriënteert zich online bij het maken van een keuze voor de beste zorgverlener. Dat betekent dat uw online ‘visitekaartje’ wel goed op orde moet zijn. Hoe is de online uitstraling van de praktijk? En hoe duidelijk en onderscheidend is uw boodschap?

Fotografie en videocontent

FotoFluvius-LouwersSportveld-20180511-004-e1527514661526-800x500

Afbeeldingen en videocontent zijn een perfecte manier om met beeld en geluid uw merk of product in een korte boodschap duidelijk te maken. Een goede foto of video grijpt direct de aandacht van uw doelgroep en houdt die ook vast. Het zorgt voor herkenning van de therapeuten en de praktijk (maakt content persoonlijk en herkenbaar). Daarnaast maakt u met foto’s en video’s een connectie met uw potentiële patiënten, door het toepassen van emotie en het vertellen van een duidelijk en pakkend verhaal.

Benieuwd?

Benieuwd wat wij voor uw fysiotherapiepraktijk kunnen betekenen? Wij zijn slechts een telefoontje, appje, mailtje of contactformulier van u verwijderd. Wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen.