Over FysioPromotor

Wij zorgen dat uw
fysiotherapiepraktijk opvalt!

Maak kennis met het vaste FysioPromotor team

FysioPromotor, de naam zegt het al, is gespecialiseerd in de promotie van fysiopraktijken. Vanuit een jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk in de fysiotherapie, heeft Kirsten Baane begin 2017 FysioPromotor opgericht. Haar achtergrond is (online) marketeer. In eerste instantie zette zij alleen haar kennis en kunde in voor de fysiopraktijken van haar partner. Inmiddels is FysioPromotor landelijk het grootste gespecialiseerde (online) communicatiebureau geworden in de fysiotherapie!

Het FysioPromotor team is in drie jaar tijd uitgebreid naar negen vaste FysioPromotors en een pool van gespecialiseerde freelancers met wie nauw wordt samengewerkt om het meest optimale resultaat te behalen voor klanten. Een fysiopraktijk krijgt een persoonlijke FysioPromotor als vast aanspreekpunt en sparringspartner. Hij/zij is verantwoordelijk voor alle (online) communicatie van de praktijk. Elke FysioPromotor heeft zelf ook zijn of haar eigen specialismen.

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat wij voor uw praktijk kunnen betekenen? Wij zijn slechts een telefoontje, appje, mailtje of contactformulier van u verwijderd. Wij proberen binnen 24 uur contact met u op te nemen.