e-mail marketing, Google vindbaarheid, Huisstijlelementen, Logo's en huisstijlen, Nieuwsbrief, Praktijk websites, Praktijkfolders & Flyers, Praktijkfotografie en video, raamsigning, Teksten en Nieuwsbrief

Wat doet FysioPromotor voor het Bekken&Rug Centrum?

Breda west heeft nu ook een Bekken&Rug centrum.

Naast de hoofdlocatie van Breda West hebben ze ook een locatie, waarbij de de focus ligt op het gebied van bekken-en bekkenbodemklachten. De experts van het Bekken&Rug centrum zijn op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen waardoor zij hun patiënten de beste dienst kunnen verlenen!

Breda west heeft FysioPromotor gevraagd om de praktijklocaties meer op de kaart te zetten. Zij zien het belang in van een goed gestructureerd communicatiebeleid, alleen door de dagelijkse vaste bezigheden blijven veel zaken liggen. Zij hebben al een goede website, maar worden nog niet heel goed gevonden.

Ontwerpen communicatiemiddelen

Naast de promotie activiteiten die wij leveren binnen het maandelijkse lidmaatschap, heeft Breda West ons ook gevraagd om een aantal communicatiemiddelen op maat te ontwerpen voor de praktijk, wel te verstaan:

  1. Poster template, welke elke keer gemakkelijk aangepast kan worden als er een nieuwe dienst of product wordt aangeboden.
  2. Advertentietemplate welke ook elke keer gemakkelijk aangepast kan worden.
  3. E-mail marketing
  4. Nieuwe website

FysioPromotor biedt bekken&Rug Centrum het volgende:

  1. Een volledig nieuwe website door ons ontworpen en ingericht
  2. De raamsigning die je op de afbeelding ziet, ook door ons ontworpen
  3. Sinds november neemt Bekken&Rug Centrum ook het website/Googlepakket af, wat inhoudt dat FysioPromotor ervoor zorgt dat Bekken&Rug Centrum hoog eindigt in de zoekresultaten in Google.

Bekijk HIER wat Het FysioPromotor abonnement inhoudt.