Google vindbaarheid, Huisstijlelementen, Logo's en huisstijlen, Narrowcasting, Nieuwsbrief, Praktijk websites, Praktijkcommunicatie uitingen, Social Media, Teksten en Nieuwsbrief

Wat doet FysioPromotor voor FriskFysio?

FriskFysio

FriskFysio is een groeiende praktijk, met inmiddels drie locaties in Amstelveen. De praktijk wordt gerund door twee gedreven en enthousiaste broers! Bart en Bas hebben FysioPromotor gevraagd om de praktijklocaties meer op de kaart te zetten. Zij zien het belang in van een goed gestructureerd communicatiebeleid, alleen door de dagelijkse vaste bezigheden blijven veel zaken liggen.

De praktijk heeft een onderscheidende identiteit en de broers hebben een duidelijke visie waar ze naartoe willen groeien. In Amstelveen is alleen veel concurrentie en het lukte niet om de site hoger in Google zichtbaar te krijgen. Toen zij zijn gestart met FysioPromotor was de site op geen enkel belangrijk zoekwoord zichtbaar op de eerste 5 Google pagina’s. Op dit moment staan ze met minimaal 10 relevante zoekwoorden in de top 5 van de natuurlijke zoekresultaten van Google op de 1e pagina en met nog minimaal 10 andere relevante zoekwoorden op de eerste Google pagina. Dit hebben wij kunnen bewerkstelligen door eerst een nieuwe site voor FriskFysio te bouwen. Vanuit de nieuwe site, is FriskFysio gestart met het maandelijkse FysioPromotor Instap Abonnement en is dit inmiddels (om de nieuwe locatie een inloopboost te geven) uitgebreid met betaalde Google campagnes (SEA)

Vanuit het maandelijkse FysioPromotor Instap Abonnement bieden wij:

  1. Werken aan de natuurlijke Google vindbaarheid van de site (SEO, onbetaald).
  2. Het bijhouden van de social media accounts.
  3. Het opmaken en actueel houden van de narrowcasting presentaties voor de verschillende locaties.
  4. Het opstellen en versturen van praktijknieuwsbrieven .

Bekijk HIER wat Het FysioPromotor abonnement inhoudt.