e-mail marketing, Google vindbaarheid, Narrowcasting, Praktijk websites, Praktijkfotografie en video, Social Media
  • Fysiotherapie, fysiotherapeut, praktijkcommunicatie, praktijkpromotie, nieuwe praktijksite, praktijksite, websitebouw, nieuwe site, online marketing, online promotie, praktijkcommunicatie, identiteit, imago, huisstijl, communicatiebureau fysiotherapie, promotiebureau fysiotherapie, online marketingbureau fysiotherapie

Ons werk voor FYSIO Plus

FYSIO plus is een mooie moderne fysiopraktijk met een locatie in Roermond en een locatie in Maasbracht. Van jong tot oud kunnen mensen terecht bij de praktijk, omdat er veel verschillende specialisten onder 1 dak gehuisvest zijn.

FysioPromotor is in eerste instantie door Fys ‘Optima (kwaliteitsnetwerk voor Fysiotherapie) benaderd om een praktijkwebsite te maken voor FYSIO plus.

De praktijk was erg tevreden over het eindresultaat en wilde de samenwerking graag doorzetten.

De praktijk heeft om deze reden gekozen om het maandelijkse FysioPromotor pakket af te nemen.

Vanuit het maandelijkse FysioPromotor abonnement bieden wij:

  1. Werken aan de natuurlijke Google vindbaarheid van de site (SEO, onbetaald).
  2. Het bijhouden van de social media accounts.
  3. Het opmaken en actueel houden van de narrowcasting presentaties voor de verschillende locaties.
  4. Het opstellen en versturen van praktijknieuwsbrieven .

Bekijk HIER wat Het FysioPromotor abonnement inhoudt.

Review FYSIO Plus

“Korte, snelle lijnen, deskundigheid op het gebied van SEO, snel van begrip en zinvolle invulling van de nieuwsbrief, narrowcasting, website en social media.”

FYSIO plus is al jaren klant bij FysioPromotor. Hans de Bruijne is ons directe aanspreekpunt. Wij zijn nog steeds erg tevreden. Korte, snelle lijnen, deskundigheid op het gebied van SEO, snel van begrip en zinvolle invulling van de nieuwsbrief, narrowcasting, website en social media. Wij zijn meer en meer zichtbaar op internet door meer constante berichtgeving en juiste taal te gebruiken die nodig is om hoger te staan op Google. Ook onze social media kanalen worden goed bijgehouden. Zelf hebben we te weinig tijd en weten we ook niet snel iets te posten met de juiste foto en of teksten.

Let wel; je moet wel nog foto’s en praktijknieuws mede aandragen, dat maakt het een stuk persoonlijker voor je eigen regio en doelgroep. Ook binnen onze organisatie gaat er iets leven met FysioPromotor. We raden iedereen aan om gebruik te maken van een ondersteunende organisatie als FysioPromotor. We zijn zelf fysiotherapeut en schoenmaker blijf bij je leest is het devies!