e-mail marketing, Google vindbaarheid, Huisstijlelementen, Narrowcasting, Nieuwsbrief, Praktijkcommunicatie uitingen, Praktijkfolders & Flyers, Praktijkfotografie en video, Social Media, Teksten en Nieuwsbrief

Wat doet FysioPromotor voor FysioExperts Zoetermeer?

FysioExperts is onderdeel van een grote stichting in Zoetermeer, genaamd Stichting Georganiseerde EerstelijnsZorg Zoetermeer. Zij hebben vier praktijklocaties, welke alle vier in Zoetermeer zijn gesitueerd.

FysioExperts heeft FysioPromotor gevraagd om de praktijklocaties meer op de kaart te zetten. Zij zien het belang in van een goed gestructureerd communicatiebeleid, alleen door de dagelijkse vaste bezigheden blijven veel zaken liggen. Zij hebben al een goede website, maar worden nog niet heel goed gevonden. Sinds oktober heeft de praktijk gekozen om het FysioPromotor pakket af te nemen.

Vanuit het maandelijkse FysioPromotor abonnement bieden wij:

  1. Werken aan de natuurlijke Google vindbaarheid van de site (SEO, onbetaald).
  2. Het bijhouden van de social media accounts.
  3. Het opmaken en actueel houden van de narrowcasting presentaties voor de verschillende locaties.
  4. Het opstellen en versturen van praktijknieuwsbrieven.

Bekijk HIER wat Het FysioPromotor abonnement inhoudt.

Ontwerpen communicatiemiddelen

Naast de promotie activiteiten die wij leveren binnen het maandelijkse lidmaatschap, heeft FysioExperts ons ook gevraagd om een aantal communicatiemiddelen op maat te ontwerpen voor de praktijk, wel te verstaan:

  1. Nieuwe visitekaartjes
  2. Poster template, welke elke keer gemakkelijk aangepast kan worden als er een nieuwe dienst of product wordt aangeboden.
  3. Kerstkaart
  4. Advertentietemplate welke ook elke keer gemakkelijk aangepast kan worden.