Google vindbaarheid, Praktijk websites

Ons werk voor FysioHolland

FysioHolland is met welgeteld 111 praktijken de grootste overkoepelende fysiotherapie organisatie in Nederland. Om 111 praktijklocaties goed zichtbaar te krijgen online is best een uitdaging. Met deze uitdaging kwam FysioHolland bij FysioPromotor terecht.

Nieuwe website 

Voor FysioHolland hebben wij een nieuwe website mogen bouwen. Dit is een project van een half jaar geworden, waarbij wij met verschillende partijen de site hebben vormgegeven, SEO hebben ingericht en hebben gebouwd. In de site zijn heel veel maatwerk modules ingebouwd om de site ook aan de achterkant optimaal te laten functioneren. Zo is de site navigatiestructuur enorm uitgebreid. Kan er via een kaart actief gezocht worden naar locaties, maar ook naar specialisme. Ook hebben wij op elke specialisme een aparte database gekoppeld, waarbij alleen de locaties getoond worden voor dat specifieke specialisme.

De locatiepagina’s zijn zo ingericht dat het als mini-homepagina’s gezien kan worden, waar alle afzonderlijke praktijklocatie in wordt weergegeven. Alle pagina’s bevatten weer de juiste interne links naar gerelateerde pagina’s. Er is voor de site gebruik gemaakt van de laatste technieken, de site voldoet aan alle AVG voorwaarden en SEO vereisten.

De site is voor FysioHolland het belangrijkste conversie-kanaal. Wij zijn dan ook continu bezig met A/B testen, site optimalisatie-projecten en aanvullingen.