e-mail marketing, Google vindbaarheid, Narrowcasting, Praktijk websites, Social Media

Ons werk voor Fysiotherapie Beljaart

Fysiotherapie Beljaart bevindt zich in een mooi, modern gezondheidscentrum in Dongen. De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Beljaart ondersteunen hun patiënten op een gerichte en respectvolle manier bij het herstelproces. FysioPromotor is door Fysiotherapie Beljaart benaderd om een nieuwe praktijk website te bouwen. Daarnaast helpt FysioPromotor de praktijk met hun (online) promotie. 

Ons werk voor Fysiotherapie Beljaart

  • Ontwerpen en bouwen van een nieuwe website.
    Miranda heeft FysioPromotor benaderd om een site te bouwen waar duidelijk naar voren komt waar ze voor staan en voor welke klachten je terecht kunt. Op elke pagina kan gemakkelijk contact worden opgenomen met de praktijk. De site is mobielvriendelijk en voldoet aan de laatste technische specificaties.
  • Online profilering
    De samenwerking bevalt erg goed. Fysiotherapie Beljaart heeft daarom aan FysioPromotor gevraagd of wij blijvend kunnen werken aan de online profilering. Dit doen wij middels het FysioPromotor abonnement.

Vanuit het ontwikkelen van de website heeft Fysiotherapie Beljaart aan FysioPromotor gevraagd om de praktijklocaties meer op de kaart te zetten. Zij zien het belang in van een goed gestructureerd communicatiebeleid, alleen door de dagelijkse vaste bezigheden blijven veel zaken liggen. Sinds november heeft de praktijk gekozen voor het FysioPromotor abonnement.

Vanuit het maandelijkse FysioPromotor abonnement bieden wij:

  1. Werken aan de natuurlijke Google vindbaarheid van de site (SEO, onbetaald).
  2. Het bijhouden van de social media accounts.
  3. Het opmaken en actueel houden van de narrowcasting presentaties voor de verschillende locaties.
  4. Het opstellen en versturen van praktijknieuwsbrieven .

Bekijk HIER wat het FysioPromotor abonnement inhoudt.