Google vindbaarheid, Praktijk websites, Praktijkfotografie en video

Ons werk voor Fysiotherapie Haaften

Fysiotherapie Haaften, gevestigd in het gelijkname Haaften, is een knusse praktijk, bestaande uit drie professionele en betrokken fysiotherapeuten. Deze betrokkenheid uit zich in een nauwe samenwerking met huisartsen, specialisten en andere borgspecialisten om de beste zorg voor hun patiënten te kunnen verlenen.

Nieuwe Praktijksite

Fysiotherapie Haaften heeft FysioPromotor gevraagd om een website te bouwen, waar dit persoonlijke en kleinschalige goed naar voren komt. In overleg met de praktijk zijn wij ook daar professionele foto’s komen maken. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden. De praktijk was toen net bezig met een kleuraanpassing van donkerrood naar meer azuurblauw. Wij hebben dit direct verwerkt in de website.

Professionele fotografie

De foto’s die wij in de praktijk hebben gemaakt, hebben wij vervolgens bewerkt voor de homepage banner om te laten zien hoe het kleine en betrokken team laat zien hoe zij bijdragen aan het behalen van doelen. In de banner laten wij de verschillende doelgroepen zien die voor de praktijk relevant zijn.

Op elke pagina zijn bijpassende afbeeldingen gebruikt, kun je gemakkelijk contact opnemen met de praktijk en zijn de openingstijden terug te vinden.

De website voldoet aan alle laatste technische criteria, is responsive (geschikt voor mobiel en tablet). Tevens hebben wij direct site beveiliging ingebouwd (SSL certificaat), beschikt elke pagina over contactformulieren en is er een goede site navigatie ingebouwd.