e-mail marketing, Google vindbaarheid, Praktijk websites, Praktijkfolders & Flyers, Praktijkfotografie en video, Social Media
  • fysiotherapie, nieuwe site, website, praktijksite, fysiopraktijk, fysiotherapeut, online zichtbaarheid, online marketing, praktijkflyers, huisstijl, promotie, praktijkcommunicatie, praktijkpromotie, promotiebureau fysiotherapie, communicatiebureau fysiotherapie, marketingbureau fysiotherapie, internetbureaus fysiotherapie, Fysiopromotor, Online marketingbureau fysiotherapie

Ons werk voor Fysiotherapie Jongh & van Osta

Fysiotherapie Jongh & van Osta is een jonge, dynamische praktijk in Rijen. De praktijk wordt gerund door Robert Jongh en Bart van Osta. Zij zijn zelf beiden erg sportief en weten dit goed door te voeren in hun praktijkbeleid. Zij zitten in een modern pand, maar groeien alweer uit hun jasje.

Via Fys ‘Optima heeft FysioPromotor de opdracht gekregen om een nieuwe praktijksite te bouwen voor de praktijk. Wij vonden het belangrijk om het sportieve en jonge karakter terug te laten op de site. Dit hebben wij vooral gedaan middels het kleurgebruik. Door te kiezen voor zwart/wit praktijkfotografie in combinatie met de oranje huisstijlkleur is dat goed geslaagd.

Verder voldoet de website aan alle laatste technische criteria, is de website opgebouwd vanuit het zoekgedrag van zorgconsumenten en beschikt elke pagina over contactformulieren en een ingebouwde tagmodule, zodat altijd de juiste therapeuten bij de behandelingen worden weergegeven.

Bekijk ook zeker de website van Jongh & van Osta.

De praktijk was erg tevreden over het eindresultaat en heeft FysioPromotor gevraagd om de praktijklocatie duurzaam op de kaart te zetten. Zij zien het belang in van een goed gestructureerd communicatiebeleid, alleen door de dagelijkse vaste bezigheden blijven veel zaken liggen. Middels het maandelijkse FysioPromotor abonnement houden wij nu alle digitale communicatiemiddelen actief voor de praktijk bij.

Vanuit het maandelijkse FysioPromotor abonnement bieden wij:

  1. Werken aan de natuurlijke Google vindbaarheid van de site (SEO, natuurlijke vindbaarheid).
  2. Het bijhouden van de social media accounts.
  3. Het opmaken en actueel houden van de narrowcasting presentatie.
  4. Het opstellen en versturen van praktijknieuwsbrieven.

Bovenstaande services worden geboden vanuit het maandelijkse FysioPromotor abonnement.