Google abonnement, Huisstijlelementen, Praktijk websites, Praktijkfotografie en video

Ons werk voor Fysiotherapie Louwers

Fysiotherapie Louwers, vernoemd naar de oprichter Rinus Louwers, is een zeer diverse organisatie met vier praktijken; drie in Deurne en één in Bakel. Fysiotherapie Louwers is zeer bedreven in het behandelen van sportblessures en werkt dan ook met de meest geavanceerde trainingsapparatuur om hun patiënten van deze klachten af te helpen.

Fysiotherapie Louwers staat vooral bekend om de behandeling van (top) sporters. Zo zijn de sportfysiotherapeuten van Fysiotherapie Louwers de vaste sportfysio’s van zowel PSV als van VVV Venlo.

Echter de praktijk behandelt niet alleen (top)sporters. Zij wilden dan ook op hun site goed laten zien, dat ook al hebben de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Louwers zelf een (top) sportmentaliteit, zij met diezelfde gedrevenheid een diversiteit aan aandoeningen en mensen helpen.

Nieuwe Praktijksite

Voor Fysiotherapie Louwers hebben wij dan ook een nieuwe praktijksite ontworpen en gebouwd. De praktijk vond het belangrijk om hun visie goed uit te dragen. Dit hebben wij getracht te doen in de homepage banner.

Professionele fotografie

Heel de look en feel van de site is door ons ontwerpen. Wij hebben hiervoor gebruik gemaakt van professionele fotografie, om goed visueel over te brengen wat voor soort praktijk het is. Verder voldoet de website aan alle laatste technische criteria, is responsive (geschikt voor mobiel en tablet). Tevens hebben wij direct site beveiliging ingebouwd (SSL certificaat), beschikt elke pagina over contactformulieren en is er een goede site navigatie ingebouwd.

Bekijk op fysiotherapielouwers.nl het resultaat.

Vanuit het maandelijkse FysioPromotor abonnement bieden wij:

  1. Werken aan de natuurlijke Google vindbaarheid van de site (SEO, onbetaald).
  2. Technische aanpassingen op de website doorvoeren, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van menu-items en WordPress updates.

Bekijk HIER wat Het FysioPromotor abonnement inhoudt.