animatievideo, Google vindbaarheid, Huisstijlelementen, Logo's en huisstijlen, Praktijk websites

Ons werk voor Join2Move

The Health Train, initiatiefnemer van Join2move, heeft ons gevraagd om een huisstijl, website, vormgeving voor de mobiele app, animaties en een animatievideo te maken voor Join2Move. Dit is een mobiele app voor mensen met artrose. Via de app krijgen mensen beweegopdrachten en educatie over artrose.

Onze opdracht was om op een eenvoudige en heldere manier uit te leggen wat de mobiele app kan betekenen voor mensen met artrose. Het doel van de app is om op deze manier mensen met artrose te begeleiden naar een actieve leefstijl, rekening houdend met de ernst van de klachten. Gedoseerd bewegen houdt de conditie op peil, spieren sterk, gewrichten soepel en geest gezond. De wetenschappers achter de inhoud van de mobiele app, zijn dezelfde wetenschappers achter e-Exercise.

  • Logo en huisstijl
    Voor de mobiele app hebben wij een logo ontworpen en tevens hebben wij een nieuwe huisstijl ontworpen voor Join2Move.
  • Nieuwe website
    Voor Join2Move hebben wij een nieuwe website gebouwd. De website heeft als doel om zorgconsumenten met Artrose te informeren over de Join2Move app.
  • Animatievideo uitleg app
    Wij hebben hiervoor ook een animatievideo ontwikkeld om mensen die starten met de app uit te leggen over hoe de app werkt.