animatievideo, Huisstijlelementen, Logo's en huisstijlen, naamswijziging, Nieuwsbrief, Praktijk websites, Praktijkcommunicatie uitingen, Praktijkfolders & Flyers, Social Media, Teksten en Nieuwsbrief

Wat doet FysioPromotor voor MijnZorgApp?

MijnZorgApp is een mobiele app, die speciaal is ontwikkeld voor fysiotherapeuten en oefentherapeuten. De mobiele app beschikt over meer dan 10.000 huiswerkoefeningen (via huiswerkoefeningen.nl en e-Exercise) op video & automatische afsprakenreminders!

FysioPromotor werd benaderd door The Health Train (initiatiefnemer achter MijnZorgApp) om de toenmalige HWO-afsprakenapp te rebranden en goed in de markt te zetten. Wij hebben vervolgens samen met de opdrachtgever een andere naam bedacht die beter aansluit bij de toekomstvisie van de app. Bij een nieuwe naam, hoort ook een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. FysioPromotor heeft alle communicatie-uitingen van MijnZorgApp opgezet en ontworpen en daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor zowel de online als offline communicatie van MijnZorgApp.

Ons werk voor MijnZorgApp:

 • Nieuwe naam, logo en huisstijl
  De naam HWO-afsprakenapp was niet meer toereikend genoeg. The Health Train heeft aan FysioPromotor gevraagd om met een nieuwe naam te komen en vervolgens een nieuw logo en een nieuwe huisstijl te ontwerpen.
 • Communicatie-uitingen
  Vervolgens heeft FysioPromotor alle online en offline communicatie-uitingen voor MijnZorgApp uitgedacht en opgezet, waaronder een nieuwe website, app design, animatie-poppetjes, beurs materialen, flyers, LinkedIn account, Twitter Account en Facebook account, PowerPoint presentatie en een nieuwsbrieftemplate.
 • Promotiepakket voor praktijken
  Als een fysiopraktijk besluit om te starten met MijnZorgApp kunnen zij ter ondersteuning een promotiepakket bestellen. In het promotiepakket zitten folders, ‘download de app’ kaartjes, posters, widgets voor op de website, een narrowcastingslide en uitingen voor social media. Het promotiepakket kan zowel in de huisstijl van MijnZorgApp als in de huisstijl van de praktijk besteld worden. Wij hebben alle teksten voor de uitingen binnen het pakket opgesteld en alle uitingen ontworpen.

Bekijk de website

Vanuit het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl en alle communicatie-uitingen, heeft The Health Train aan FysioPromotor gevraagd om MijnZorgApp duurzaam  meer op de kaart te zetten. Zij zien het belang in van een goed gestructureerd communicatiebeleid en hebben FysioPromotor daarvoor als vaste partner

Vanuit een maandelijkse abonnement helpen wij MijnZorgApp met:

 1. Strategisch communicatieadvies
 2. Het bijhouden van de social media accounts.
 3. Het afnemen van interviews met klanten, samenwerkingspartijen, cliënten en betrokken wetenschappers en therapeuten.
 4. Het opstellen en versturen van nieuwsbrieven.
 5. Website aanpassingen en toevoegingen.
 6. Het opstellen van artikelen voor o.a. FysioForum, Movemens, Intramed Magazine, Medisch Ondernemen en KNGF.

Bekijk HIER wat het FysioPromotor Advanced abonnement inhoudt.