e-mail marketing, Google vindbaarheid, Narrowcasting, Praktijkcommunicatie uitingen, Praktijkfolders & Flyers, Social Media
  • PMC Twigt, Fysiotherapie, fysiotherapiepraktijk, praktijkpromotie, praktijkcommunicatie, nieuwe praktijksite, nieuwe website, e-health, communicatiebureau, online marketing, marketingbureau, promotiebureau, borgsector, eerstelijn, zorgverlener, fysiotherapeut, fysio, communicatie, praktijk, positionering, proportie, huisstijl, imago, fysiotherapie Hoorn

Ons werk voor Fysio Team Hoorn

Fysio Team Hoorn is een gemoedelijke en gezellige praktijk in Hoorn. De agenda’s zitten bijna altijd vol door de goede naam van de praktijk in de regio. De patiënten van Fysio Team Hoorn voelen zich betrokken bij de praktijk en de therapeuten. Deze praktijk wil om deze reden ook buiten de behandelbank het contact onderhouden met haar klanten.

Daarnaast wil de praktijk ook gebruikmaken van online kanalen om ook nieuwe doelgroepen aan te spreken. Hiervoor maken zij gebruik van het FysioPromotor abonnement.

FysioPromotor ondersteunt Fysio Team Hoorn op de volgende vlakken:

  1. Google vindbaarheid. De praktijk had een site die niet goed opgepakt werd door Google. Dit kwam vooral door verouderde techniek, te weinig teksten, beelden, links, call to actions etc. Samen met de webbouwer van Fysio Team Hoorn zijn wij aan de slag gegaan om hun site meer anno 2017 in te richten en te zorgen dat de juiste informatie er op komt te staan. Werken aan de SEO positie van een site is een activiteit waar wij wekelijks aandacht aan besteden.
  2. Social media accounts inrichten en actueel houden. Er gebeurt van alles bij Fysio Team Hoorn, het werd alleen niet gecommuniceerd. Wij houden nu de social media account bij en zorgen dat alle praktijknieuwtjes worden geplaatst.
  3. Versturen van praktijknieuwsbrief naar patiënten. De nieuwsbrief is een ideaal middel om patiënten op de hoogte te stellen van alles wat zich afspeelt binnen de praktijk. Vaak worden nieuwsbrieven ook weet doorgestuurd naar vrienden en familie als er iets relevants in staat, hierdoor krijg je direct een hoger bereik.
  4. Fysio Team had al een TV-scherm hangen in de praktijk, maar deze stond meestal uit. De wachtkamerpresentatie was niet actueel en het kostte elke keer veel tijd om deze weer up te daten. Wij hebben de wachtkamerpresentatie in de huidige narrowcastingsoftware opnieuw ontworpen en houden deze nu actief bij voor de praktijk.

Bovenstaande services worden geboden vanuit het maandelijkse FysioPromotor abonnement.