e-mail marketing, Google vindbaarheid, Huisstijlelementen, Narrowcasting, Praktijk websites, Praktijkcommunicatie uitingen, Praktijkfolders & Flyers, Social Media
  • PMC Twigt, Fysiotherapie, fysiotherapiepraktijk, praktijkpromotie, praktijkcommunicatie, nieuwe praktijksite, nieuwe website, e-health, communicatiebureau, online marketing, marketingbureau, promotiebureau, borgsector, eerstelijn, zorgverlener, fysiotherapeut, fysio, communicatie, praktijk, positionering, proportie, huisstijl, imago, fysiotherapie sliedrecht

Ons werk voor PMC Twigt

PMC Twigt bestaat al 40 jaar en staat goed bekend in Sliedrecht. FysioPromotor is in eerste instantie benaderd omdat Lonneke Twigt, de praktijkeigenaar een tweede locatie wilde openen in een gloednieuw sportcentrum in Sliedrecht. SMC Sliedrecht heeft echter een eigen positionering en richt zich veel meer op de begeleiding van sporters. De locatie biedt alle faciliteiten om sporters goed te ondersteunen en begeleiden. SMC Sliedrecht biedt naast fysiotherapie ook veel fitness abonnementen en groepslessen. Een andere tak van sport, waar de praktijk nog weinig ervaring mee heeft.

PMC Twigt had FysioPromotor in eerste instantie benaderd om flyers te ontwerpen voor SMC Sliedrecht. De flyers bevielen de praktijk zo goed, dat FysioPromotor uiteindelijk bijna alle communicatie-uitingen, de nieuwe website en de huisstijl elementen heeft mogen verzorgen voor zowel SMC Sliedrecht als voor PMC Twigt.

Wat hebben wij concreet voor PMC Twigt gedaan?

  1. Ontwerpen van praktijkfolder. Wij hebben een algemene praktijkfolder voor PMC Twigt ontworpen en verschillende flyers. De folder en flyers vormen samen een mooi geheel en sluiten goed aan bij de huisstijl van SMC Sliedrecht.
  2. Ontwerpen van huisstijlelementen. Wij hebben nieuwe enveloppen, briefpapier en afsprakenkaartjes gemaakt zodat het voor beide locaties gebruikt kan worden.
  3. Nieuwe praktijkwebsite: FysioPromotor heeft in eerste instantie een site gebouwd voor SMC Sliedrecht. Voor PMC Twigt was al recent een site gebouwd. Echter toen wij klaar waren met de website bouw van SMC Sliedrecht voldeed deze meer aan de behoeftes van de praktijk en hebben zij ons gevraagd om ook een site voor PMC Twigt te bouwen. Wij hebben met het ontwerp bewust rekening gehouden dat de sites naadloos bij elkaar aansluiten. De locaties hebben wel ieder duidelijk een andere positionering, maar vormen samen toch een geheel en patiënten kunnen bij beide locaties terecht.

Vanuit het ontwikkelen van de huisstijlelementen heeft PMC Twigt aan FysioPromotor gevraagd om de praktijklocaties meer op de kaart te zetten. Zij zien het belang in van een goed gestructureerd communicatiebeleid, alleen door de dagelijkse vaste bezigheden blijven veel zaken liggen. Sinds oktober heeft de praktijk gekozen voor het FysioPromotor abonnement.

Vanuit het maandelijkse FysioPromotor abonnement bieden wij:

  1. Werken aan de natuurlijke Google vindbaarheid van de site (SEO, onbetaald).
  2. Het bijhouden van de social media accounts.
  3. Het opmaken en actueel houden van de narrowcasting presentaties voor de verschillende locaties.
  4. Het opstellen en versturen van praktijknieuwsbrieven .

Bekijk HIER wat het FysioPromotor abonnement inhoudt.