Zichtbaarheid in en rondom de praktijk

Wij zorgen dat jouw
fysiotherapiepraktijk opvalt!

Als je bedenkt dat 90% van de beslissingen op basis van gevoel wordt genomen, kun je wel inschatten hoe belangrijk het is dat mensen een goed gevoel krijgen bij de fysiopraktijk. Wat is de praktijkidentiteit (hoe wil je bekend staan?) en klopt dit met de realiteit (praktijkimago)? Alle communicatie-uitingen zijn een vertaalslag van je praktijkidentiteit. Of het nu gaat om de praktijkwebsite, de praktijkfolders, de narrowcasting, de advertenties, de praktijkentree, de behandelkamers etc. Het is dus belangrijk dat deze aansluiten bij de gewenste praktijkidentiteit, overeenkomen met elkaar, samen een geheel vormen en elkaar aanvullen. FysioPromotor helpt om vanuit de praktijkidentiteit de praktijk op een onderscheidende manier te profileren en positioneren. Van huisstijlontwerpen en merkconcepten tot aan het ontwerpen van de uitvoerende middelen als folders, raambestickering, advertenties, auto-bestickering, praktijkfotografie etc. kun je bij ons terecht. Wat kunnen wij onder andere voor je betekenen?

Logo en huisstijl ontwerpen

Ben je een fysiopraktijk aan het oprichten? Heb je een praktijk overgenomen of vind je dat je huisstijl wel eens een keer een vernieuwing kan gebruiken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Afhankelijk van je wensen kunnen wij het volgende bieden:

fysiotherapie, nieuwe site, website, praktijksite, fysiopraktijk, fysiotherapeut, online zichtbaarheid, online marketing, praktijkflyers, huisstijl, promotie, praktijkcommunicatie, praktijkpromotie, promotiebureau fysiotherapie, communicatiebureau fysiotherapie, marketingbureau fysiotherapie, internetbureaus fysiotherapie, Fysiopromotor, Online marketingbureau fysiotherapie
 • Praktijklogo en huisstijl ontwerpen. Een compleet nieuw logo en huisstijl nodig? Iets wat uniek is en veel zegt over je praktijk? Dat ben je bij ons aan het goede adres.
 • Huisstijl ontwerpen. Heb je al een praktijklogo die bij je past, maar nog geen passende huisstijl om het logo te ondersteunen? Geen probleem! Wij werken jouw huisstijl verder uit.
 • Huisstijlelementen ontwerpen. Ben je tevreden over je logo en de huisstijl, maar vind je de vertaling naar de huisstijlelementen en communicatiemiddelen niet krachtig genoeg? Wij kunnen nieuwe ontwerpen maken voor je enveloppen, briefpapier, visitekaartjes, afsprakenkaartjes, praktijkfolders, raamsigning, bedrijfsauto’s etc.

Communicatiemiddelen laten ontwerpen

Eenheid en herkenning in je praktijkuitingen is heel belangrijk. Wij zien nog regelmatig in praktijken dat sommige folders zelf in Word zijn opgemaakt en zijn geprint tegenover folders die wel zijn opgemaakt door een vormgever en netjes zijn gedrukt. Dit geldt ook voor posters, advertenties en bijvoorbeeld afsprakenkaartjes. De kleuren verschillen ook vaak en de toepassing van het logo en de huisstijlelementen. Hierdoor heb je geen eenduidigheid in je communicatie-uitingen en krijg je dus ook geen herkenning. Bij FysioPromotor kun je terecht voor alle offline en online communicatie-uitingen, zoals:

 • Huisstijlelementen: briefpapier, visitekaartjes, afsprakenkaartjes, enveloppen, praktijkbrochures/flyers, praktijkkleding, praktijkwebsite, autobestickering, posters, roll-up banners, muurbestickering
 • Advertenties voor bijvoorbeeld regionale kranten
 • Narrowcasting presentatie slides voor je persoonlijke wachtkamerpresentatie
 • Banners/afbeeldingen voor je praktijkwebsite en social media pagina’s
 • Je persoonlijke (digitale) praktijktijdschrift
 • Buitenreclame/raambestickering/gevelreclame

Je persoonlijke relatiemagazine laten ontwerpen

Professioneel gemaakte relatiemagazines zorgen voor meer loyaliteit, merkbewustheid, binding en vertrouwen bij je doelgroepen en JA, ze werken nog steeds! Door middel van interviews met patiënten en met therapeuten, brengen wij je dienstverlening tot leven. Een relatiemagazine is iets wat mensen bewaren en lezen. Folders en krantjes worden vaak weggegooid. Relatiemagazines werken vooral goed in kleinere gemeentes of bij wijkgerichte praktijken.

FysioPromotor regelt het relatiemagazine, van A tot Z. Na een briefing/afstemming gaan we voor je aan de slag. Voor jouw relatiemagazine verzorgt FysioPromotor het volgende:

 • De vormgeving: vormgeving in jouw eigen huisstijl, van hip tot gedurfd en van klassiek tot modern.
 • Teksten: artikelen/interviews met de juiste tone of voice voor jouw doelgroep.
 • Fotografie en/of illustraties: optimale verfraaiing van jouw relatiemagazine en bij elk artikel twee foto’s en/of illustraties.
 • Projectmanagement: bewaken van de deadlines
 • Content op social media en website: indien gewenst is het ook mogelijk dat wij de content op jouw website en/of social media kanalen plaatsen, zodat je maximaal profiteert van de kwalitatieve content.

Postmailingen opstellen en versturen

Wil je een speciale postmailing versturen naar (potentiële) patiënten, bedrijven of huisartsen/medisch specialisten in je omgeving om bijvoorbeeld een nieuwe activiteit onder de aandacht te brengen of bijvoorbeeld ter kennisgeving van een specifiek aanbod? Wij helpen je als volgt:

Rug-Care, fysiotherapie, nieuwe site, website, praktijksite, fysiopraktijk, fysiotherapeut, online zichtbaarheid, online marketing, praktijkflyers, huisstijl, promotie, praktijkcommunicatie, praktijkpromotie, promotiebureau fysiotherapie, communicatiebureau fysiotherapie, marketingbureau fysiotherapie, internetbureaus fysiotherapie, Fysiopromotor, Online marketingbureau fysiotherapie
 • Wij stellen de teksten van de postmailing op, zodat deze klantgericht geformuleerd is.
 • Wij maken de postmailing helemaal naar wens op, afhankelijk van de doelgroep. Het kan hierbij gaan om een informatiepakket, brochure, brief, kaart of bijvoorbeeld een giveaway om de aandacht te trekken.
 • Wij zorgen dat er triggers in de postmailing zitten, zodat de ontvanger geneigd is om tot actie over te gaan.
 • Wij zorgen ervoor dat de postmailingen (eventueel gepersonaliseerd) worden bezorgd in een postcodegebied naar keuze.

Benieuwd?

Vul het contactformulier op deze pagina in en wij proberen binnen 24 uur contact met je op te nemen.